Adviseur bedrijfsoverdracht

Bent u op zoek naar een professionele adviseur voor uw bedrijfsoverdracht?

Het kopen of verkopen van een onderneming is een intensief en vaak ingewikkeld proces.
Key Corporate Finance heeft veel expertise opgebouwd bij dit soort transacties. Met ons haalt u een zeer ervaren adviseur voor uw bedrijfsoverdracht in huis en kun u rekenen op professionele ondersteuning in elke fase van het proces.

Een succesvolle bedrijfsoverdracht begint met een goede voorbereiding. Wat wilt u met de bedrijfsoverdracht bereiken en wat is het juiste moment om het proces in gang te zetten.
Key Corporate Finance kijkt kritisch naar uw onderneming en bereid als adviseur de overdracht van uw bedrijf goed voor. Wij maken uw onderneming liefst in een zo vroeg mogelijk stadium verkoop klaar.

Omdat een bedrijfsoverdracht niet alleen een intensief, maar vaak ook een emotioneel proces is, heeft Key Corporate Finance als adviseur voor overdracht van uw bedrijf vooral ook oog voor uw privé-situatie en stellen wij de belangen van u als ondernemer voorop.

Wanneer u met onze adviseur uw bedrijf wilt overdragen zorgt Key Corporate Finance ervoor dat het proces zorgvuldig en strak gemanaged wordt en dat de overdracht van uw bedrijf succesvol verloopt.
Wij hebben als adviseur bedrijfsoverdracht ruime ervaring bij het verkopen van bedrijven en hebben vele transacties succesvol afgerond door de juiste partijen uit ons netwerk aan elkaar te koppelen. Wij zijn daarbij als adviseur pas tevreden als u dat ook bent.

mail naar info@www.key-cf.nl

Waarom kiest u voor Key Corporate Finance?

  • Financieel strategisch sparringpartner
  • Onafhankelijk en professioneel advies
  • Creatieve financiële oplossingen
  • Realisatie van uw (investerings)plannen
  • Betere voorwaarden en condities
  • persoonlijke aandacht
  • Toegang tot groot(internationaal) netwerk van financiers

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Key Corporate Finance

Wij zijn uw adviseur gespecialiseerd in het kopen en verkopen van bedrijven.

Contact

info@www.key-cf.nl

Voorschotenstraat 78
5036 WH Tilburg
Nederland

BTW-nummer: NL857885789B01
KvK nummer: 69473315