Adviseur bedrijfsovername

Zoekt u een professionele en strategisch meedenkende adviseur voor een bedrijfsovername?

Wanneer u bij een bedrijfsovername een adviseur in wilt schakelen, haalt u met Key Corporate Finance een adviseur in huis die kritisch met u meekijkt naar welk bedrijf u wilt overnemen of in welk bedrijf u zich wilt inkopen.

Bij Key Corporate Finance begint advies bij een bedrijfsovername eerst met een persoonlijk gesprek. Wat is uw groeiambitie en in hoeverre past de beoogde bedrijfsovername daarin? Wordt het een aandelentransactie of koopt u de activa? Is de overname financierbaar?

Key Corporate Finance onderzoekt bij een bedrijfsovername als adviseur daarnaast of de bedrijfsovername past in uw cultuur of dat u zelf past binnen het bedrijf waarin u zich wilt inkopen. Ook wilt u als dat van toepassing is, natuurlijk weten wat de gevolgen zijn van de aankoop voor andere onderdelen van uw bedrijf.

Wanneer u voor dergelijke grote en belangrijke keuzes staat is een strategisch partner natuurlijk enorm belangrijk. Op die manier wordt het beter mogelijk om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Key Corporate Finance heeft daarin veel expertise en ervaring en maakt met professioneel advies de bedrijfsovername succesvol.

Nieuwsgiering geworden? Bel voor meer informatie vrijblijvend tel. nr. 013-2340 020 of mail naar info@key-cf.nl

Waarom kiest u voor Key Corporate Finance?

  • Financieel strategisch sparringpartner
  • Onafhankelijk en professioneel advies
  • Creatieve financiële oplossingen
  • Realisatie van uw (investerings)plannen
  • Betere voorwaarden en condities
  • persoonlijke aandacht
  • Toegang tot groot(internationaal) netwerk van financiers

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Key Corporate Finance

Wij zijn uw strategisch financieel adviseur gespecialiseerd in financieel management, waardecreatie, maatwerk financiering en begeleiding bij aan-en verkoop van bedrijven.

Contact

info@key-cf.nl

+31 (0)13 2340 020

Voorschotenstraat 78
5036 WH Tilburg
Nederland

BTW-nummer: NL857885789B01
KvK nummer: 69473315