Bankfinanciering

Wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen

Bij een bank kunt u meerdere vormen van krediet verkrijgen. Bijvoorbeeld voor uw werkkapitaal een rekening courant faciliteit en voor investeringen een middellange lening. Maar weet u dat u bijvoorbeeld een middellange lening ook kunt financieren op basis van een rollover faciliteit met een variabele rente. Of dat u bij aanvang van de kredietovereenkomst al een hogere aflossing kunt bedingen en daardoor eerder boetevrij kunt aflossen. Weet u dat u bij onroerend goed niet altijd op de grondwaarde hoeft af te lossen en daardoor lagere aflossingen kunt bedingen voor de financiering van uw bedrijfspand? Weet u wanneer het reëel is om een persoonlijke borgtocht te verstrekken en dat u deze ook geleidelijk kunt verminderen met de aflossing van uw kredietfaciliteit?

Key Corporate Finance weet op basis van jarenlange ervaring exact wat voor uw onderneming de juiste financieringsstructuur is en wat de bijpassende voorwaarden en condities zijn. Hierdoor verkrijgt u een financiering op maat tegen de meest gunstige condities. Wij hebben contacten met vele binnenlandse en buitenlandse banken op het juiste niveau waardoor beslissingen sneller en beter genomen kunnen worden. Wij gaan verder waar anderen stoppen.

Waarom kiest u voor Key Corporate Finance?

  • Financieel strategisch sparringpartner
  • Onafhankelijk en professioneel advies
  • Creatieve financiële oplossingen
  • Realisatie van uw (investerings)plannen
  • Betere voorwaarden en condities
  • persoonlijke aandacht
  • Toegang tot groot(internationaal) netwerk van financiers

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Key Corporate Finance

Wij zijn uw strategisch financieel adviseur gespecialiseerd in financieel management, waardecreatie, maatwerk financiering en begeleiding bij aan-en verkoop van bedrijven.

Contact

info@key-cf.nl

+31 (0)13 2340 020

Voorschotenstraat 78
5036 WH Tilburg
Nederland

BTW-nummer: NL857885789B01
KvK nummer: 69473315