Bedrijfsoverdracht

Tijdig uw bedrijfsoverdracht voorbereiden en uw bedrijf verkoop klaar maken!

De overdracht van een bedrijf roept vaak vragen op. Hoe maak ik mijn bedrijf verkoop klaar? Wat ga ik van mijn bedrijf overdragen, zijn dat de aandelen of de assets? Wat is de waarde van mijn bedrijf? Hoe kan ik die verhogen? Voor welke prijs kan ik mijn bedrijf overdragen? Wie zijn mogelijk potentiele kopers?

U kunt Key Corporate Finance hiervoor het beste in een zo vroeg mogelijk stadium benaderen. Wij komen graag op bezoek om kennis te maken en zullen u tips geven om de voorgenomen overdracht zo succesvol mogelijk te laten verlopen. We kunnen dan een begin maken met het formuleren van een succesvolle strategie voor de bedrijfsoverdracht.
Een bedrijfsoverdracht is niet iets wat heel vaak in uw leven zal voorkomen. Voor Key Corporate Finance is dit echter ons vak. Wij zijn erin gespecialiseerd om advies uit te brengen over de overdracht van een bedrijf en ondernemers daarbij te begeleiden. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om u te adviseren in het nemen van de juiste strategische beslissing. Wij bereiden de bedrijfsoverdracht goed voor en lopen zorgvuldig elke fase van het proces van bedrijfsoverdracht samen met u door. Dit is essentieel voor het slagen van de transactie. Doordat wij een uitgebreid nationaal en internationaal netwerk hebben om de juiste partijen bij elkaar te brengen, slagen wij er telkens weer in om transacties succesvol af te ronden.

Mail naar info@www.key-cf.nl

Waarom kiest u voor Key Corporate Finance?

  • Financieel strategisch sparringpartner
  • Onafhankelijk en professioneel advies
  • Creatieve financiĆ«le oplossingen
  • Realisatie van uw (investerings)plannen
  • Betere voorwaarden en condities
  • persoonlijke aandacht
  • Toegang tot groot(internationaal) netwerk van financiers

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Key Corporate Finance

Wij zijn uw adviseur gespecialiseerd in het kopen en verkopen van bedrijven.

Contact

info@www.key-cf.nl

Voorschotenstraat 78
5036 WH Tilburg
Nederland

BTW-nummer: NL857885789B01
KvK nummer: 69473315