Bedrijf verkopen

Met succes uw bedrijf verkopen?

Een succesvolle verkoop van uw bedrijf begint met een goede voorbereiding! Met onze adviseur uw bedrijf verkopen betekent dat wij als Key Corporate Finance eerst met u in gesprek gaan over wat u met het verkopen van uw bedrijf wilt bereiken, wie zijn de kopers, wat is de gewenste verkoopprijs en wat het juiste moment is om de verkoop in gang te zetten.

Wilt u uw gehele bedrijf verkopen of wilt u een onderdeel van uw bedrijf verkopen? Wilt u uw bedrijf overdragen binnen de familie? Heeft u voor de verkoop van uw bedrijf al een koper op het oog?

Een bedrijf verkopen kan om verschillende redenen worden gedaan. In elke geval zal bij verkoop een bedrijf goed moet worden doorgelicht. Dit is niet alleen van belang voor de waardebepaling, maar ook om de juiste koper te vinden. De adviseur van Key Corporate Finance gaat hierbij kritisch te werk en bereid de verkoop van uw bedrijf zorgvuldig voor.

Heeft u uw bedrijf al verkoop klaar gemaakt door bijvoorbeeld het bedrijfsmatig onroerend goed van tevoren te verkopen? Of maatregelen getroffen om uw bedrijf “lichter” te maken en minder afhankelijk van uzelf te maken?

Key Corporate Finance doorloopt samen met u het transactieproces van het begin tot het einde en hanteert daarbij een strak procesmanagement. Omdat wij begrijpen dat het verkopen van uw bedrijf vaak een intensief en emotioneel proces is, houden we daarbij de privébelangen van u als ondernemer goed in de gaten.

Met ons uitgebreide netwerk en ervaring brengen we de juiste partijen bij elkaar en ronden we uw transactie succesvol af.

In het netwerk dat wij hebben opgebouwd zijn vaak geïnteresseerde partijen te vinden die betrokken zijn. Zo kunt u er meer gerust op zijn dat uw onderneming ook na verkoop goed blijft draaien en de transactie voor een ieder succesvol is. Dit kan voor u een belangrijke voorwaarde zijn.

Zoekt u een professionele adviseur om uw bedrijf te verkopen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van de specialisten van Key Corporate Finance.

Mail naar info@www.key-cf.nl

Waarom kiest u voor Key Corporate Finance?

  • Financieel strategisch sparringpartner
  • Onafhankelijk en professioneel advies
  • Creatieve financiële oplossingen
  • Realisatie van uw (investerings)plannen
  • Betere voorwaarden en condities
  • persoonlijke aandacht
  • Toegang tot groot(internationaal) netwerk van financiers

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Key Corporate Finance

Wij zijn uw adviseur gespecialiseerd in het kopen en verkopen van bedrijven.

Contact

info@www.key-cf.nl

Voorschotenstraat 78
5036 WH Tilburg
Nederland

BTW-nummer: NL857885789B01
KvK nummer: 69473315