Financiering bedrijf

Wij zijn gewend “slimmer” te financieren en zijn uw partner bij de financiering van uw bedrijf.

Het wordt steeds moeilijker om (groei)financiering van uw bedrijf via een bank geregeld te krijgen. Key Corporate Finance kent als geen andere de wegen om een bedrijfsfinanciering wel voor u gerealiseerd te krijgen.

Wij beschikken over meerdere alternatieve binnen-en buitenlandse financieringsbronnen en zijn gewend “slimmer” te financieren.

Wij zijn creatief en ondernemend. Heeft u wel eens gedacht aan een sale-en leaseback constructie waarbij u meer werkkapitaalruimte kunt verkrijgen? Of aan (reverse) factoring zodat u meer kredietruimte heeft. Ook door onze kennis van staatsgegarandeerde kredieten en innovatiekredietregelingen zijn er vaak extra mogelijkheden.

Wilt u weten of de geplande investeringen of een bedrijfsovername gefinancierd kunnen worden? Bent u tevreden over uw huidige financiering van uw bedrijf en de bijbehorende voorwaarden en condities? Weet u welke financieringsmogelijkheden er buiten de traditionele banken om nog meer zijn om uw bedrijf te financieren? Bent u op zoek naar meer maatwerk tegen betere condities?

Key Corporate Finance is gespecialiseerd in het nieuwe (gestapeld)financieren. Binnen het grote aanbod aan kredietverstrekkers dat wij kennen zijn wij uw navigator en sparringpartner. Wij creëren voor u een maatwerk oplossing, eventueel een gestapelde financiering, en regelen een bedrijfsfinanciering tegen de beste condities. Wij zoeken om uw bedrijf te financieren naar de juiste “match”, naar financiële partijen die het beste bij u passen als mens en ondernemer. Onze financial engineering specialisten gaan daarbij verder waar anderen stoppen.

Nieuwsgiering geworden? Bel voor meer informatie vrijblijvend tel. nr. 013-2340 020 of mail naar info@www.key-cf.nl

Waarom kiest u voor Key Corporate Finance?

  • Financieel strategisch sparringpartner
  • Onafhankelijk en professioneel advies
  • Creatieve financiële oplossingen
  • Realisatie van uw (investerings)plannen
  • Betere voorwaarden en condities
  • persoonlijke aandacht
  • Toegang tot groot(internationaal) netwerk van financiers

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Key Corporate Finance

Wij zijn uw adviseur gespecialiseerd in het kopen en verkopen van bedrijven.

Contact

info@www.key-cf.nl

Voorschotenstraat 78
5036 WH Tilburg
Nederland

BTW-nummer: NL857885789B01
KvK nummer: 69473315