Financiering bedrijfspand

Alternatieve financiers voor financiering van uw bedrijfspand, sale & lease back?

De financiering van zakelijk onroerend goed kan door banken worden verstrekt maar ook door gespecialiseerde onroerend goed financiers, of beleggers uit binnen- en buitenland. Deze laatsten zijn vaak gespecialiseerd in de vastgoedfinanciering van specifiek zakelijk onroerend goed zoals kantoren, woningcomplexen, zorgvastgoed of winkels.

Maar dit kunnen ook reguliere bedrijfsgebouwen zijn. Hier ontstaat steeds meer interesse voor van vooral Nederlandse beleggers.

Omdat banken steeds meer terughoudend zijn bij vastgoedfinanciering arrangeert Key Corporate Finance de financiering van zakelijk onroerend goed steeds vaker bij gespecialiseerde partijen en bij beleggers.

In toenemende mate wordt Key Corporate Finance als sale & lease back specialist ook door ondernemers benaderd voor sale & lease back van hun bedrijfspand. Door hun bedrijfspand te verkopen aan beleggers en hun bedrijfspand terug te huren krijgt men middelen vrij om de groei te financieren of om alvast middelen voor privé vrij te maken. Door de financiering van het bedrijfspand af te lossen, is men dan ook vaak niet meer gebonden aan de bank.

Key Corporate Finance adviseert veelal ondernemers die voornemens zijn hun bedrijf te verkopen, hun bedrijf alvast lichter te maken door hun bedrijfspand nu alvast te verkopen, de financiering van hun bedrijfspand af te lossen en het bedrijfspand terug te huren. Dit betekent vaak een hogere verkoopopbrengst en minder afhankelijkheid van de koper als men het bedrijfspand nog in privé houdt.

Nieuwsgiering geworden? Bel voor meer informatie vrijblijvend tel. nr. 013-2340 020 of mail naar info@www.key-cf.nl

Waarom kiest u voor Key Corporate Finance?

  • Financieel strategisch sparringpartner
  • Onafhankelijk en professioneel advies
  • Creatieve financiële oplossingen
  • Realisatie van uw (investerings)plannen
  • Betere voorwaarden en condities
  • persoonlijke aandacht
  • Toegang tot groot(internationaal) netwerk van financiers

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Key Corporate Finance

Wij zijn uw adviseur gespecialiseerd in het kopen en verkopen van bedrijven.

Contact

info@www.key-cf.nl

Voorschotenstraat 78
5036 WH Tilburg
Nederland

BTW-nummer: NL857885789B01
KvK nummer: 69473315