Leasing

Wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen

Lease of leasing is een vorm van krediet waarbij de leasemaatschappij bedrijfsuitrusting of bedrijfsmiddelen zoals een machinepark, auto’s of zelfs onroerend goed koopt en deze voor een vooraf overeengekomen termijn en tegen een vaste vergoeding ter beschikking stelt aan de lessee ofwel de kredietnemer. Hierbij zijn verschillende varianten denkbaar zoals financial lease en operational lease. Bij de laatste vorm is er sprake van off balance financiering waardoor de balansverhoudingen korter zijn en de financiële positie van het bedrijf gunstiger lijkt.

Tegenwoordig is er steeds meer sprake van sale en lease back constructies waardoor ondernemingen hun assets verkopen en terug huren van een leasemaatschappij om zo “upfront” meer liquide middelen te verkrijgen. Zo kunnen zij bijvoorbeeld hun groei  financieren. Leasebedrijven zijn vaak gespecialiseerd en verstrekken in zijn algemeenheid hogere kredieten op de bedrijfsmiddelen als banken. Key Corporate Finance is als “financial engineer” goed bekend met de mogelijkheden van de leasemaatschappijen en kan daardoor voor u gunstiger financieringsmogelijkheden creëren.

Waarom kiest u voor Key Corporate Finance?

  • Financieel strategisch sparringpartner
  • Onafhankelijk en professioneel advies
  • Creatieve financiële oplossingen
  • Realisatie van uw (investerings)plannen
  • Betere voorwaarden en condities
  • persoonlijke aandacht
  • Toegang tot groot(internationaal) netwerk van financiers

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Key Corporate Finance

Wij zijn uw strategisch financieel adviseur gespecialiseerd in financieel management, waardecreatie, maatwerk financiering en begeleiding bij aan-en verkoop van bedrijven.

Contact

info@key-cf.nl

+31 (0)13 2340 020

Voorschotenstraat 78
5036 WH Tilburg
Nederland

BTW-nummer: NL857885789B01
KvK nummer: 69473315