Onderneming financieren

Financial engineering bij het financieren van uw onderneming

Er zijn tegenwoordig meerdere mogelijkheden en meerdere financiers om uw onderneming te financieren. Bijvoorbeeld voor uw werkkapitaal kunt u een rekening courant faciliteit bij een bank aanvragen of factoring bij een factormaatschappij. Voor investeringen in vaste activa kunt u een middellange lening aanvragen bij een bank of bij een leasemaatschappij. Maar weet u dat u ook bij een bank bijvoorbeeld uw onderneming kunt financieren op basis van een rollover faciliteit met een variabele rente. Of dat u bij een ondernemingsfinanciering bij aanvang een relatief lage aflossing kunt bedingen en na een aantal jaren een bullet aflossing kunt doen. Weet u dat u bij onroerend goed niet altijd op de grondwaarde hoeft af te lossen en daardoor lagere aflossingen kunt bedingen voor de financiering van uw bedrijfspand? Weet u wanneer het reëel is om bij een ondernemingsfinanciering een persoonlijke borgtocht aan een bank te verstrekken en dat u deze ook geleidelijk kunt verminderen met de aflossing van uw kredietfaciliteit?

Heeft u wel eens gedacht aan een sale-en leaseback constructie waarbij u meer werkkapitaalruimte kunt verkrijgen? Of aan (reverse) factoring zodat u meer kredietruimte heeft.

Key Corporate Finance weet op basis van jarenlange ervaring exact wat voor uw onderneming de juiste financieringsstructuur, bij wie u uw ondernemersfinanciering het beste kunt afsluiten is en wat de bijpassende voorwaarden en condities zijn.

Wij creëren voor u een maatwerk oplossing, eventueel een gestapelde financiering, en regelen een ondernemersfinanciering tegen de beste condities. Wij zoeken om uw onderneming te financieren naar de juiste “match”, naar financiële partijen in binnen – of buitenland die het beste bij u passen als mens en ondernemer.

Onze financial engineering specialisten gaan daarbij verder waar anderen stoppen.

Mail naar info@www.key-cf.nl

Waarom kiest u voor Key Corporate Finance?

  • Financieel strategisch sparringpartner
  • Onafhankelijk en professioneel advies
  • Creatieve financiële oplossingen
  • Realisatie van uw (investerings)plannen
  • Betere voorwaarden en condities
  • persoonlijke aandacht
  • Toegang tot groot(internationaal) netwerk van financiers

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Key Corporate Finance

Wij zijn uw adviseur gespecialiseerd in het kopen en verkopen van bedrijven.

Contact

info@www.key-cf.nl

Voorschotenstraat 78
5036 WH Tilburg
Nederland

BTW-nummer: NL857885789B01
KvK nummer: 69473315