Onderneming kopen

Professioneel en strategisch advies bij het kopen van een onderneming

Een onderneming kopen kan een goede manier zijn om te groeien. Dat neemt niet weg dat het ook een risico met zich meebrengt. Een onderneming overnemen brengt een flinke investering met zich mee. Het is belangrijk dat u goed weet wat de effecten hiervan op de rest van uw bedrijf zullen zijn. Overname van een onderneming is dus ook niet iets wat u zomaar doet. Professioneel en strategisch advies is daarbij van groot belang. Bijvoorbeeld met betrekking tot mogelijke synergievoordelen en bij het structureren van de transactie.

Met Key Corporate Finance haalt u een adviseur in huis die kritisch met u meekijkt naar welke onderneming u wilt overnemen of in welke onderneming u zich wilt inkopen. Advies bij de beoogde overname van een onderneming begint bij ons eerst met een persoonlijk gesprek. Wat is uw groeiambitie en in hoeverre past de bedrijfsovername daarin? Wordt het een aandelentransactie of koopt u de activa? Is de overname van de onderneming financierbaar?

Key Corporate Finance onderzoekt daarnaast of de overname van de onderneming past in uw cultuur of dat u zelf past binnen de onderneming waarin u zich wilt inkopen. Ook wilt u als dat van toepassing is, natuurlijk weten wat de gevolgen zijn van de aankoop voor andere onderdelen van uw bedrijf.

Wanneer u een onderneming wilt kopen en voor dergelijke grote en belangrijke keuzes staat is een strategisch partner natuurlijk enorm belangrijk. Op die manier kunt u de juiste beslissingen nemen. Key Corporate Finance heeft daarin veel expertise en ervaring en heeft vele transacties succesvol begeleid.

Mail naar info@www.key-cf.nl

Waarom kiest u voor Key Corporate Finance?

  • Financieel strategisch sparringpartner
  • Onafhankelijk en professioneel advies
  • Creatieve financiĆ«le oplossingen
  • Realisatie van uw (investerings)plannen
  • Betere voorwaarden en condities
  • persoonlijke aandacht
  • Toegang tot groot(internationaal) netwerk van financiers

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Key Corporate Finance

Wij zijn uw adviseur gespecialiseerd in het kopen en verkopen van bedrijven.

Contact

info@www.key-cf.nl

Voorschotenstraat 78
5036 WH Tilburg
Nederland

BTW-nummer: NL857885789B01
KvK nummer: 69473315