Onderneming verkopen

Zoekt u een professionele adviseur om uw onderneming te verkopen?

Een succesvolle verkoop van uw onderneming begint met een goede voorbereiding!

Met Key Corporate Finance als adviseur uw onderneming verkopen betekent dat wij eerst met u in gesprek gaan over wat u met de verkoop van uw onderneming wilt bereiken en wat het juiste moment is om de verkoop in gang te zetten.

Wilt u uw gehele onderneming verkopen of een onderdeel ervan? Wilt u uw bedrijf overdragen binnen de familie, aan het management of aan derden? Heeft u voor de verkoop van uw onderneming al een koper op het oog? Is deze kapitaalkrachtig genoeg?

Een onderneming verkopen kan om verschillende redenen worden gedaan. In elke geval zal bij verkoop uw onderneming goed moeten worden doorgelicht. Dit is niet alleen van belang voor de waardebepaling, maar ook om de juiste koper te vinden. De adviseur van Key Corporate Finance gaat hierbij kritisch te werk en bereid de verkoop van uw onderneming zorgvuldig voor.

Heeft u uw bedrijf al verkoop klaar gemaakt door bijvoorbeeld het bedrijfsmatig onroerend goed al van tevoren te verkopen? Of maatregelen getroffen om uw bedrijf “lichter” te maken en minder afhankelijk van uzelf te maken?

Key Corporate Finance doorloopt samen met u het transactieproces van het begin tot het einde en hanteert daarbij een strak procesmanagement. Omdat wij begrijpen dat het verkopen van uw onderneming vaak een intensief en emotioneel proces is, houden we daarbij de privébelangen van u als ondernemer goed in de gaten.

Met ons uitgebreide netwerk en ervaring brengen we de juiste partijen bij elkaar en ronden we uw transactie succesvol af.

In het netwerk dat wij hebben opgebouwd zijn vaak geïnteresseerde partijen te vinden die betrokken zijn. Zo kunt u er meer gerust op zijn dat uw onderneming ook na verkoop goed blijft draaien en de transactie voor eenieder succesvol is. Dit kan voor u een belangrijke voorwaarde zijn.

Zoekt u een professionele adviseur voor verkoop van uw onderneming? Neem dan vrijblijvend contact op met één van de specialisten van Key Corporate Finance.

Bel voor meer informatie tel. nr. 013-2340 020 of mail naar info@www.key-cf.nl

Waarom kiest u voor Key Corporate Finance?

  • Financieel strategisch sparringpartner
  • Onafhankelijk en professioneel advies
  • Creatieve financiële oplossingen
  • Realisatie van uw (investerings)plannen
  • Betere voorwaarden en condities
  • persoonlijke aandacht
  • Toegang tot groot(internationaal) netwerk van financiers

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Key Corporate Finance

Wij zijn uw adviseur gespecialiseerd in het kopen en verkopen van bedrijven.

Contact

info@www.key-cf.nl

Voorschotenstraat 78
5036 WH Tilburg
Nederland

BTW-nummer: NL857885789B01
KvK nummer: 69473315