Over

Een team van zeer ervaren no nonsense financieel adviseurs en specialisten.

Key Corporate Finance

Wij zijn uw strategisch financieel adviseur gespecialiseerd in financieel management, waardecreatie, maatwerk financiering en begeleiding bij aan-en verkoop van bedrijven.

Over ons

Key Corporate Finance

Key Corporate Finance is een organisatie van onafhankelijk en zeer ervaren financieel adviseurs en specialisten. Wij sturen op cijfers maar hebben vooral ook aandacht voor u als ondernemer en als mens. Wij zorgen voor een adviseur die het beste bij u past.

Wij zijn erop gefocust toegevoegde waarde te leveren in elke levensfase van uw onderneming. Wij openen deuren en zorgen daarbij voor betere, slimmere, en efficiënte oplossingen, zodat u zich vooral met ondernemen kunt bezighouden.

De partners van Key Corporate Finance hebben meer dan 15 jaar ervaring in de advisering en begeleiding van ondernemers op het gebied van strategisch financieel advies, financieringen en fusies en overnames. Ze zijn onder werkzaam geweest bij Mazars Berenschot Corporate Finance, Ernst &Young (EY), als bij diverse banken waaronder een aantal rechtsvoorgangers van ABN AMRO Bank, Van Lanschot Bankiers, GE Capital en ING.

Waarom kiest u voor Key Corporate Finance

  • zeer ervaren en professioneel team
  • scherp in strategie
  • grip op de zaak
  • resultaatgericht
  • focus op waardecreatie
  • persoonlijke aandacht
  • toegang tot groot(inter)nationaal netwerk

Diensten

Wilt u beter financieel inzicht in ​uw onderneming krijgen? Is uw onderneming financieel gezond en heeft u alle risico’s in beeld? Heeft u behoefte aan een financiële sparringpartner of een financieel manager? Wilt u meer grip op de zaak zodat u betere strategische keuzes kunt maken. Wilt u de waarde van uw onderneming verhogen?

Lees meer →

Producten

Key Corporate Finance heeft een aantal producten ontwikkeld om snel, accuraat en volledige inzage te krijgen in de waarde van uw bedrijf. Bovendien kunnen wij u adviseren, begeleiden en voorzien van een second opinion.

Lees meer →

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Key Corporate Finance

Wij zijn uw strategisch financieel adviseur gespecialiseerd in financieel management, waardecreatie, maatwerk financiering en begeleiding bij aan-en verkoop van bedrijven.

Contact

info@key-cf.nl

+31 (0)13 2340 020

Voorschotenstraat 78
5036 WH Tilburg
Nederland

BTW-nummer: NL857885789B01
KvK nummer: 69473315