Overnamespecialist

Schakel bij het kopen van een bedrijf een professionele overnamespecialist in!

Als ondernemer heeft u waarschijnlijk veel kennis in huis, maar het overnemen van een bedrijf vereist specifieke kennis en ervaring. Key Corporate Finance kan u, als specialist in het overnemen van een bedrijf, professioneel begeleiden in het overnameproces. Wij hebben als specialist de overname van veel bedrijven begeleid en succesvol afgerond.

Key Corporate Finance voegt als specialist bij het overnemen van een bedrijf extra waarde toe. Wij kijken kritisch met u mee naar welk bedrijf u wilt overnemen of in welk bedrijf u zich wilt inkopen.

Met onze specialist begint het overnemen van een bedrijf eerst met een persoonlijk gesprek. Wat is uw groeiambitie en in hoeverre past de beoogde bedrijfsovername daarin? Wordt het een aandelentransactie of koopt u de activa? Is de overname financierbaar?

Key Corporate Finance kijkt als overnamespecialist bij de aankoop van een bedrijf ook of de overname past in uw cultuur of dat u zelf past binnen het bedrijf waarin u zich wilt inkopen. Ook wilt u als dat van toepassing is, natuurlijk weten wat de gevolgen zijn van de aankoop voor andere onderdelen van uw bedrijf.

Een specialist in overname van bedrijven kan eveneens extra waarde toevoegen door een due diligence onderzoek te doen of dit te begeleiden. Zo koopt u geen kat in de zak!

Tenslotte zorgt de overnamespecialist bij de aankoop ervoor dat de overnamefinanciering geregeld wordt en de transactie bij de notaris goed wordt afgerond.

Mail naar info@www.key-cf.nl

Waarom kiest u voor Key Corporate Finance?

  • Financieel strategisch sparringpartner
  • Onafhankelijk en professioneel advies
  • Creatieve financiĆ«le oplossingen
  • Realisatie van uw (investerings)plannen
  • Betere voorwaarden en condities
  • persoonlijke aandacht
  • Toegang tot groot(internationaal) netwerk van financiers

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Key Corporate Finance

Wij zijn uw adviseur gespecialiseerd in het kopen en verkopen van bedrijven.

Contact

info@www.key-cf.nl

Voorschotenstraat 78
5036 WH Tilburg
Nederland

BTW-nummer: NL857885789B01
KvK nummer: 69473315