Private equity

Wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen

Private equity fondsen zijn bedrijven die zich specialiseren in investeringen met private equity. Zij investeren dat vermogen in ondernemingen zoals die van u . Participatiemaatschappijen hebben vaak specialisaties: jonge of volwassen bedrijven met groeipotentieel in de industrie, zakelijke dienstverlening, ict, of healtcare. Net als gewone private kapitaalverschaffers wordt een private equity firma mede aandeelhouder van het bedrijf dat ze een financiële injectie hebben gegeven. Na gemiddeld 5 jaar worden de belangen weer verkocht, echter er zijn ook participatiemaatschappijen met een langere horizon. Daarnaast zijn er participatiemaatschappijen die zich met name focussen op turnaround en (tijdelijk) hands on management leveren.

Private Equity kan voor diverse doeleinden worden ingeschakeld. Bijvoorbeeld voor een overname of een fusie, voor een management buy in, voor een management buy out, of om de financiële positie te versterken ten behoeve van groei of in een turnaroundsituatie. Belangrijk is om te weten welke private equity partij bij u zou kunnen passen en aan welke criteria u moet voldoen om hiervoor in aanmerking te komen. Belangrijk is ook dat u onderhandelt over het aandelenbelang dat u feitelijk aan een investeerder verkoopt en tegen welke prijs. Key Corporate Finance heeft ruime ervaring bij het aantrekken van private equity en kent zowel de grotere als kleine investeringsmaatschappijen met hun specifieke focus. Wij weten welke investeerder goed bij u zal passen en ondersteunen u bij de onderhandelingen

Waarom kiest u voor Key Corporate Finance?

  • Financieel strategisch sparringpartner
  • Onafhankelijk en professioneel advies
  • Creatieve financiële oplossingen
  • Realisatie van uw (investerings)plannen
  • Betere voorwaarden en condities
  • persoonlijke aandacht
  • Toegang tot groot(internationaal) netwerk van financiers

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Key Corporate Finance

Wij zijn uw strategisch financieel adviseur gespecialiseerd in financieel management, waardecreatie, maatwerk financiering en begeleiding bij aan-en verkoop van bedrijven.

Contact

info@key-cf.nl

+31 (0)13 2340 020

Voorschotenstraat 78
5036 WH Tilburg
Nederland

BTW-nummer: NL857885789B01
KvK nummer: 69473315