Waardebepaling

De waardebepaling van een bedrijf is specialistisch werk.

Waardebepaling van een bedrijf

..Zowel bij verkoop als aankoop van een onderneming is een waardebepaling van een bedrijf gewenst. Maar dat kan ook noodzakelijk zijn voor de fiscus bij de overdracht van vader op zoon of in een echtscheidingsprocedure. Bedrijfswaardering is specialistisch werk waarbij naar allerlei zaken gekeken moet worden die hierin een rol spelen. Bij de waardebepaling van een bedrijf wordt onder andere gekeken naar wat de value drivers zijn van de onderneming, hoe de afhankelijkheid is van de ondernemer en bijvoorbeeld ook naar wat vergelijkbare transacties in de markt hebben opgeleverd.

Als u als ondernemer heeft besloten om uw onderneming te verkopen willen we u als bedrijfswaarderingsspecialist graag in een vroegtijdig stadium adviseren. Als u dat tijdig doet, kunnen we u helpen om de waarde van uw bedrijf te verhogen. We monitoren dan samen met u de waardeontwikkeling van uw bedrijf en geven u tips om de uiteindelijke waardebepaling van uw bedrijf te kunnen verhogen. 

Daarnaast willen we uw bedrijf samen met u zoveel mogelijk verkoop klaar maken en u wijzen op de do’s and don’ts. Hierdoor voorkomt u teleurstellingen achteraf.

Om de waardebepaling van een bedrijf te verzorgen is veel kennis nodig. De specialisten van Key Corporate Finance hebben vele bedrijfswaarderingen gedaan en helpen u graag hierbij, als ook bij de verkoop van uw bedrijf of bij de aankoop van een onderneming.

Waarom kiest u voor Key Corporate Finance?

  • Financieel strategisch sparringpartner
  • Onafhankelijk en professioneel advies
  • Creatieve financiële oplossingen
  • Realisatie van uw (investerings)plannen
  • Betere voorwaarden en condities
  • persoonlijke aandacht
  • Toegang tot groot(internationaal) netwerk van financiers

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Key Corporate Finance

Wij zijn uw adviseur gespecialiseerd in het kopen en verkopen van bedrijven.

Contact

info@www.key-cf.nl

Voorschotenstraat 78
5036 WH Tilburg
Nederland

BTW-nummer: NL857885789B01
KvK nummer: 69473315