Zakelijk krediet

Zoek voor uw zakelijk krediet een financieringsexpert!

Voor uw werkkapitaal of om uw investeringen of een bedrijfsovername te financieren heeft u als ondernemer vaak een zakelijk krediet nodig.

Terwijl u vroeger slechts bij enkele banken hiervoor terecht kon, is er inmiddels in financieringslandschap enorm veel veranderd en zijn er wel meer dan honderd financiers waar u een zakelijke financiering kunt krijgen. Dat maakt het er voor u als ondernemer niet gemakkelijker op. Waar kan ik voor mijn onderneming de beste zakelijke financiering krijgen en tegen welke condities? Wat is de beste financieringsstructuur voor een zakelijk krediet in rekening courant of voor een zakelijke lening?

Kan ik voor mijn zakelijke financiering beter naar een bank of naar een factormaatschappij gaan? Naar welke leasemaatschappij kan ik het beste gaan voor een sale & lease back van mijn assets? Zijn er ook informals of is er een private equity partij die mij een zakelijke lening zouden willen verstrekken? Wat is gestapeld financieren en hoe regel ik dat?

Key Corporate Finance is financieringsexpert en weet op basis van jarenlange ervaring exact wat voor uw onderneming de beste financieringsstructuur is, bij wie u uw zakelijk krediet het beste kunt afsluiten en wat de bijpassende voorwaarden en condities zijn. Wij creëren voor u een maatwerk oplossing, eventueel een gestapelde financiering en regelen een zakelijke financiering tegen de beste condities. Wij zoeken om uw onderneming te financieren naar de juiste “match”, naar financiële partijen in binnen – of buitenland die het beste bij u passen als mens en ondernemer. Onze financial engineering specialisten gaan daarbij verder waar anderen stoppen.

Mail naar info@www.key-cf.nl

Waarom kiest u voor Key Corporate Finance?

  • Financieel strategisch sparringpartner
  • Onafhankelijk en professioneel advies
  • Creatieve financiële oplossingen
  • Realisatie van uw (investerings)plannen
  • Betere voorwaarden en condities
  • persoonlijke aandacht
  • Toegang tot groot(internationaal) netwerk van financiers

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Key Corporate Finance

Wij zijn uw adviseur gespecialiseerd in het kopen en verkopen van bedrijven.

Contact

info@www.key-cf.nl

Voorschotenstraat 78
5036 WH Tilburg
Nederland

BTW-nummer: NL857885789B01
KvK nummer: 69473315